Voor de ouders

Wij begrijpen het volkomen dat jij als ouder twijfels hebt over het modellenwerk dat jouw dochter of zoon graag wil gaan doen. De modellenwereld is een erg snelle en dynamische wereld. Ze kan immers binnen een paar dagen tijd enorm bekend zijn, zowel in het binnen- als in het buitenland. Niet alleen voor jouw dochter is het een nieuwe wereld, maar ook voor jou als ouder. Het is een onbekend vakgebied waar je hoogstwaarschijnlijk nog weinig vanaf weet. Vandaar dat wij jou graag even op de hoogte stellen!

'Kan hij/zij wel blijven studeren?

In het nieuws gaan er vaak negatieve verhalen rond over de modellenwereld. Dit heeft voornamelijk te maken met onbetrouwbare modellenbureaus en veel te dunne modellen. Daarbij worden modellen steeds op jongere leeftijd gescout. Echter, is het van belang om te weten dat wanneer je dochter of zoon op jonge leeftijd gescout wordt, jouw kind op een gezond en rustig tempo het portfolio op kan bouwen. Hierdoor hoeft school en studie er niet onder te lijden. Wij begrijpen uiteraard ook dat school belangrijk is! Geen zorgen, jouw dochter of zoon kan gewoon naar school blijven gaan en tevens de hobby als model uitoefenen.

De modellenwereld is hartstikke leerzaam!

Het welzijn van jouw dochter of zoon staat bij ons voorop. Wij adviseren dan ook alleen modellenbureaus die betrouwbaar en professioneel zijn. Zodoende kan ze op een prettige manier kennis maken met leuke kant van model zijn. Gedurende een korte periode zal jouw kind veel leren over het modellenvak en de omgang met professionals en opdrachtgevers. Maar in het bijzonder zal hij/zij veel leren over zichzelf. Modellen gaan zichzelf herontdekken! Model 4 a day doet zijn uiterste best om de modellen en ouders zo goed mogelijk te ondersteunen en te begeleiden bij de opstart naar het echte werk. Voor vragen en/of opmerkingen kun je altijd contact met ons opnemen!