Over ons

Model 4 a day laat jou in één dag ervaren hoe het is om model te zijn. Het kan dan ook niet anders dan dat er een professioneel modellenbureau achter dit initiatief zit. Het gezicht achter Model 4 a day is namelijk 'Models Inc International Nederland'.

Models Inc Internationaal Nederland

Models Inc Internationaal Nederland is een professioneel boekingskantoor en daarnaast ook agency dat een zo uitgebreid mogelijk modellenbestand wil aanbieden aan haar klanten. Het modellenbestand is zeer dynamiek: er komen steeds nieuwe modellen bij zoals modellen van Model 4 a day. Model Inc Internationaal Nederland geeft modellen de kans om zich kosteloos in te schrijven en startende modellen krijgen de gelegenheid om een korte opleiding te volgen. Gedurende deze opleiding wordt er een unieke modellen identiteit ontwikkelt en wordt er ontdekt waar de kwaliteiten van het model liggen. Door deel te nemen aan Model 4 a day kun je kans maken om het jonge team van Models Inc Internationaal Nederland te mogen versterken!

Meer informatie

Eigenaars van Models Inc Internationaal Nederland zijn Joseline Pasis en Amanda Brandts. Al diverse jaren draaien zij mee in de modellenwereld. Zodoende hebben ze ook veel ervaringen opgebouwd, zoals de Miss verkiezingen. Amanda Brandts is de oprichtster van Models Inc Internationaal Nederland. Joseline Pasis daarentegen is al ruim twintig jaar directrice van Belgische Models Inc. Doordat ze hun kennis aan ervaring aan elkaar koppelen, hebben ze met succes Models Inc kunnen oprichten. Het bedrijf wordt alleen maar groter en groter met nieuwe en frisse modellen! Models Inc ziet er naar uit om jou, als toekomstig model, te ontmoeten!