Model in 1 dag

Altijd al eens één dag in het middelpunt willen staan? Dat is nu mogelijk bij de Model 4 a day! Gedurende deze sessie sta je volledig in de spotlights en wordt je door een vakkundige fotograaf op de foto gezet. Voor één dag ben jij een topmodel; je maakt alles mee wat een model normaal gesproken op een werkdag meemaakt!

Voor wie is het?

Deze leuke en unieke ervaring is simpelweg voor iedereen die een leuk dagje wil beleven en affiniteit heeft met de modewereld. Als je graag wil weten of het model zijn bij je past, dan is dit ook een geschikte gelegenheid om het eens te ervaren. Ook kun je ervaren of je er talent voor hebt en of je het zelf wel leuk vindt. Daarnaast is het ook een leuke belevenis voor bijvoorbeeld groepen dames van een vrijgezellenfeest of een energieke vriendinnendag. Voel jezelf voor één dag topmodel en ga met waanzinnig mooie foto's naar huis!

Wat doe je op zo'n dag?

De dag trapt af met een introductie door een professioneel model. Daaropvolgend krijg je een training op de catwalk en leer je hoe je het beste kunt poseren. Het evenement sluit af met een gave fotoshoot met een professionele fotograaf.

Waar vindt het plaats?

Het event wordt op 5 verschillende locaties gehouden in Nederland: Eindhoven, Heerlen, Amsterdam, Rotterdam en in Emmen. In de toekomst volgen wellicht nog meer locaties, hou de site dus in de gaten!

Wat kost het?

Om deel te nemen aan de beleving om in één dag topmodel te worden, wordt er een bedrag van €174,- per deelnemer gevraagd. Dit bedrag is inclusief de visagie, de fotoshoot, de trainingen en de foto's.

Hoe kan ik deelnemen?

Om deel te nemen kun je contact opnemen via het onderstaande contactformulier. Vervolgens zul je meer informatie via de mail toegestuurd krijgen.