Model boeken

Ben je op zoek naar een geschikt model? Wij hebben een groot modellenbestand, waardoor je ruime keus hebt. Van kleine modellen, tot tattoo modellen, tot volslanke modellen tot aan modellen met maatje 36: wij hebben het allemaal. Ieder model uit ons modellenbestand is uniek en kan een aanvulling zijn op welk evenement dan ook!

Ruime keus uit modellen

Als je al precies in gedachten hebt wat voor model je graag wil boeken, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Maar ook als je liever een paar modellen selecteert nadat je een aantal diverse modellen hebt gezien, zit je bij ons goed. Welke methode je ook kiest, de beste modellen vind je hier! Ieder hebben ze zo hun eigen excentrieke uitstraling. Daarbij verschillen de modellen ook van dienst: van fotomodel tot catwalkmodel.

Hoe boek je een model?

Wij helpen jou graag in het denkproces! Je kunt bij ons geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden van modellen. Als je wel al precies weet welke modellen je graag wilt boeken, dan kun je ons een berichtje sturen via het contactformulier. Geef hierin aan welk model je precies zoekt en geef alle andere wensen door. Dan kunnen wij alvast wat voorwerk doen en dan zullen wij daarna zo snel mogelijk contact met jou opnemen.