Wat is model 4 a day?

Model 4 a day bestaat uit verschillende activiteiten die tezamen een belangrijk onderdeel vormen van het echte modellenwerk. De dag bestaat uit onder andere de volgende activiteiten:

Uitleg over modellenwerk

Naast fotoshoots en catwalks lopen krijg je als model ook te maken met administratieve taken, klanten, opdrachtgever en veel meer. Hier hoor je bijna nooit iemand over, maar toch is dit enorm van belang. Model 4 a day geeft jou hierover de informatie die jij nodig hebt. Deze informatie zul je zeer zeker nodig hebben als je de modellenwereld ingaat.

Fotoshoot

De opgedane kennis kun je direct in de praktijk brengen tijdens de fotoshoot! De professionele fotograaf zal jouw aanwijzingen geven. Het is aan jou om deze aanwijzingen zo goed mogelijk op te volgen en om te zetten naar de juiste pose. Wij assisteren jou hierin zo goed mogelijk. Onze modellen hebben zelf veel voor de camera gestaan, waardoor ze veel ervaring hebben over hoe je het beste kunt posteren. Deze tips delen ze maar al te graag met jou tijdens de Model 4 a day beleving!

Catwalktraining

Heb je al eens een show gelopen maar merk je dat je niet goed meekomt met de andere modellen? Of krijg je regelmatig van je agentschap te horen dat ze het nog niet aandurven om jou te boeken voor een show i.v.m. je gebrek aan ervaring? Of vind je het fijn om nog eens in vertrouwde omgeving te trainen en te leren wat nu eigenlijk echt belangrijk is voor op de catwalk dan helpen we je daar heel graag bij. Model 4 a day heeft een intensieve catwalk training. In deze training maken we je er van bewust waar je werkpunten liggen of wat je juist al heel goed doet zodat je dit wellicht kunt vergroten. Denk aan lichaamshouding, presentatie, uitstraling en het lopen van de catwalk. Model 4 a day ambieert het om jou naar een hoger level te brengen! De training wordt verzorgd door een ervaren coach die zelf al jaren op de catwalk staat.

Gedurende de dag kun je uiteraard al je vragen kwijt aan de ervaren coaches. Zij helpen jou graag op weg naar succes! Model 4 a day geeft jou alles wat je nodig hebt om een mooie start te maken aan jouw modellenportfolio. Buiten dat, is het natuurlijk een super gezellige en leuke dag!