FAQ

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over Model 4 a day. Heb je nog andere vragen die hier niet bij staan? Dan kun je uiteraard altijd contact opnemen via het contactformulier. Wij zien jouw antwoord graag tegemoet!

Kan iedereen zich opgeven?

Ja, jong, oud, man, vrouw.. Iedereen is welkom bij ons!

Hoeveel kost Model 4 a day?

Het kost €174,-. Deze kosten zijn inclusief catwalktraining, visagie, fotoshoot, inschrijving modellenbureau en uitleg. Natuurlijk krijg je professionele foto's mee naar huis. Deze zijn super handig om in je portfolio te stoppen!

Hoe geef ik me op voor Model 4 a day?

Je kunt je opgeven door het contactformulier in te vullen. Je zult daarna een mail ontvangen waarbij de verdere stappen worden uitgelegd.

Waar vindt Model 4 a day plaats?

Wij hebben 4 locaties in heel Nederland. In de buurt van Eindhoven, Amsterdam, Rotterdam en Heerlen. De precieze adressen kun je vinden onder het kopje 'locaties'.

Hoe gaat de fotoshoot te werk?

Je mag zelf twee setjes kleding mee nemen. Kies voor één chique kleedje en één casual outfit. Je zal met beide setjes mogen poseren. De fotograaf zal je vragen om mooie poses aan te nemen zodat hij/zij jou op je mooist kan vastleggen.

Wat te doen voor de fotoshoot?

Het beste is om enkele uren voor de fotoshoot geen knellende kleding en ondergoed te dragen om striemen op de huid te vermijden. De dag zelf is het beste om weinig make-up aan te brengen. En afhankelijk van het soort fotoshoot kan het handig zijn om benen, oksels, bikinilijn en wenkbrauwen te epileren.

Voor wie zijn de fotosessies bedoeld?

De fotosessies zijn voor iedereen die graag mooie foto’s van zichzelf wil hebben. Onze klanten hebben over het algemeen geen ervaring met poseren, wat geen probleem oplevert. Onze professionele fotograaf heeft hier ontzettend veel ervaring mee, hij zorgt voor een goede sfeer, geeft tips en maakt net zoveel foto’s als dat nodig is om je stralend op de foto te zetten.

Is visagie inbegrepen?

Uiteraard. Er is een visagiste aanwezig die professionele make-up bij zich heeft. Zelf hoef je dus géén make-up mee te nemen naar de locatie. Wat wel van belang is, is om met een schoon en make-uploos gezicht naar deze bijzondere dag te komen.

Is het mogelijk om een volledig portfolio te laten maken op deze dag?

Bij Model 4 a day zitten 2 foto sets inbegrepen (chique en casual). Als je meer foto's wilt, dan wordt dat op een andere dag gedaan. Hiervoor gelden tevens afwijkende tarieven. Als je meer informatie hierover wilt, kun je contact met ons opnemen.