Data & locaties

Model 4 a day kun je op diverse data volgen. Op deze manier is er altijd wel een gelegenheid waardoor jij je droom kunt verwezenlijken. Doordat wij beschikken over 5 verschillende locaties in Nederland, is er altijd wel een locatie dicht bij je in de buurt waar je kunt deelnemen aan deze inspirerende en bijzondere dag. Deze locaties zijn zeer gemakkelijk te bereiken, zowel met auto als met het openbaar vervoer. De locaties zijn in de volgende steden: Amsterdam (Noord-Holland), Zoetermeer (Zuid-Holland), Eindhoven (Noord-Brabant), Oirsbeek (Zuid-Limburg) en Emmen (Drenthe). Lees hieronder voor meer informatie per stad.

Amsterdam (Noord-Holland)

Uiteraard ligt er ook een locatie in onze hoofdstad: Amsterdam! Deze centrale locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, het ligt namelijk ten noorden van Amsterdam.

Adresgegevens:

Studio 13
Utrechtsedwarsstraat 13-2
1017 WB Amsterdam

Zoetermeer (Zuid-Holland)

Als je in de buurt van Zuid-Holland woont, dan kun je terecht in Zoetermeer voor onze Model 4 a day. Ook deze locatie is erg goed en eenvoudig te bereiken vanuit de omliggende dorpen en steden.

Adresgegevens:

Fotostudio x10c
Koraalrood 153
2718 SB Zoetermeer

Eindhoven (Noord-Brabant)

Voor degene die in het midden of in het zuiden van het land wonen, hebben we een perfecte locatie in Eindhoven. Deze locatie voldoet volledig aan onze eisen, waardoor je dus tot in de puntjes verzorgd wordt tijdens de Model 4 a day.

Adresgegevens:

De gasterij

Hoogstraat 310

5654 NH Eindhoven

Oirsbeek (Zuid-Limburg)

Als je woonachtig bent in het verre zuiden van Nederland, dan is de locatie in Oirsbeek iets voor jou! Oirsbeek ligt in de buurt van Heerlen. Op deze locatie kun je volop genieten van jouw modellendag.

Adresgegevens:

Provincialeweg 91E

6438 BC Oirsbeek

Emmen (Drenthe)

Op het moment dat je in de provincie Drenthe woont, dan is de locatie in Emmen wellicht iets voor jou! Deze locatie ligt centraal en ook deze is goed bereikbaar.

Adresgegevens:

Van Schaikweg 55

7811 HN Emmen

Geef je op!

Interesse om je op te geven voor Model 4 a day op één van de bovenstaande locaties? Vul dan het contactformulier in. De data wordt geprikt op het moment dat er genoeg kandidaten zijn voor één specifieke locatie.